Delen

Zichtbaar maken van het onbespreekbare

Loop je ergens tegenaan? Nood aan delen? Je voelt het wel, maar je kan er geen expressie aan geven? Of je weet niet hoe?
Eén van de redenen waarom we in therapie gaan, is omdat we vaak het gevoel hebben niet gehoord of gezien te worden.
De verhalen die we dragen kunnen we niet uiten of delen en ze alleen dragen wordt te zwaar. Dit kunnen delen en gezien worden kan enorm helend zijn. 

"Het is vaak moeilijk om je eigen verhaal onder ogen te zien, maar lang niet zo moeilijk als er je hele leven voor weglopen" (Brené Brown)

Individuele therapie

‘Ontdekken van jouw verhaal’

Therapie op maat voor jou. Op een laagdrempelige manier gaan we op zoek naar het verhaal dat je wil vertellen. De focus ligt hierbij op het lichaam, omdat het vaak meer weet en zegt dan we soms willen of kunnen horen. We gaan op zoek naar manieren om uitdrukking te kunnen geven aan jouw gevoelens en gedachten. 
 
Dans kan bijvoorbeeld een non-verbaal communicatiemiddel zijn om dat wat je innerlijk beleeft uit te drukken, zonder dat je het er altijd expliciet over moet hebben. De ervaring op zich kan al verrijkend en bevrijdend zijn.
 
Wat
Op maat één op één ontdekken van jouw verhaal
Waar
Antwerpen
Duur
1 uur per sessie (langer in overleg)
Aantal sessies
Naar keuze 
Prijs
Intake 25 euro / 30 min
Sessie 60 euro / 60 min
Praktisch
Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen

Voorstellingen creëren

‘Zichtbaar maken van jouw verhaal’

Soms is het verhaal helder voor jezelf, maar krijg je het niet gedeeld met je omgeving. Echter, je verhaal delen met je naasten kan enorm helend zijn. We hebben het immers nodig om gehoord en gezien te worden. 
In deze sessies wordt er op een creatieve manier gezocht naar welke vorm het beste past om jouw ervaringen te delen met anderen. 
 
Op het einde van dit proces wordt er ruimte gemaakt voor jouw verhaal, letterlijk en figuurlijk. We werken toe naar een toonmoment op maat. 
 
Wat
Eén op één vormgeven van jouw verhaal voor een toonmoment
Waar
Antwerpen
Duur
1 uur per sessie (langer in overleg)
Aantal sessies
Minstens 8 per proces
Prijs
60 euro/uur 
Praktisch
Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen

Groepssessies

‘Spelen met jouw verhaal’

Het is soms fijn om gelijkgestemden te vinden die rond dezelfde thema’s aan de slag willen gaan. Een groep kan versterkend zijn, omdat er binnen een veilig groepsklimaat meteen zaken uitgeprobeerd kunnen worden. Er kan van elkaar geleerd worden en het verhaal kan van verschillende kanten belicht worden. 

Groepssessies kunnen in allerlei vormen en maten plaatsvinden. Kijk in de kalender voor de data en op de pagina 'helen' voor de verschillende thema's. 

Wat
In groep spelen met uw verhaal
Waar
Kijk in de kalender of op de pagina 'helen' voor meer informatie per groepsaanbod 
Praktisch
Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen

Nood aan je verhaal delen?

Telefoon
0498 26 61 90
E-mail
hallo@kristienmaus.be
Privacy
Follow me on
All pictures are made by VTF or Nimsa Photography