Vertrouw Retraite

29 mei 2023 - 2 juni 2023

Ben jij klaar:

 
 • om jezelf hélemaal te ont-moeten
   
 • om diep te transformeren naar een nieuwe - en meer trouwe versie van jezelf? 
   
 • om ruimte te maken om te rouwen, zodat je kan groeien naar nog meer vertrouwen? 
   
 • om de zielenwereld nog meer te ontdekken? Om boodschappen te ontvangen van (overleden) zielen? Van jouw gidsen? 
   
 • om je nooit meer alleen te voelen, maar voor altijd verbonden met het groter geheel? 
   
 • om vol in het leven te staan, in verbinding en vertrouwen?
   
 • om thuis te komen?

FULL BODY YES!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Wat dit retraite jou biedt: 
 

 • diepe transformatie
 • richtingaanwijzers op jouw levenspad
 • mogen rouwen, ontdekken hoe je trouw kan zijn en blijven aan jezelf en vertrouwen in het leven
 • contact en samenwerking met de zielenwereld 
 • meer verbinding met jezelf, de ander, het leven, de kosmos
 • de kracht van de kwetsbaarheid ten volle ervaren
 • een leven waar je naar verlangt. Een leven dat je vreugde schenkt. Een leven waardoor je diepe vrede ervaart en helemaal gaat stralen
 • Overgave: een diep vertrouwen in de bron. Controle loslaten. Gedragen worden
 • helemaal mogen zijn
 • thuiskomen

Rouwen. Het gebeurt elke dag. De dood is deel van het leven. Niet alleen mensen gaan dood, maar ook ideeën, herinneringen, jobs, relaties, dromen, plannen, ... 

Elke stap in één richting is afscheid nemen van de andere weg die je niet nam. 

In dit retraite gaan we stilstaan bij rouwen. We lopen niet weg van de diepe gevoelens, we gaan hier doorheen. Want de pijn doorleven, is het licht vrijgeven. 

Kwetsbaar durven zijn, is de poort openen naar jouw ziel. 

En via jouw ziel kan je contact maken met andere zielen en gidsen. 

En zo thuiskomen bij de bron, in verbinding en vertrouwen.

Zachte Kracht is wat ons ondersteund in dit proces. De krachten van de kennis, de kwetsbaarheid, de kwaadheid, de kindsheid, de kunst, de kosmos, de koestering. 

Kracht van de Kennis
We zien de bergtop al voor ons, maar de weg ernaartoe is soms trager dan verwacht.
Dit omdat niet alle delen in onszelf altijd even snel transformeren. Daarom is het belangrijk om ook voldoende kennis te vergaren, zodat het rationele brein en het ego mee zijn in de verandering die je gaat doormaken op spiritueel, energetisch, emotioneel niveau. 
 

Kracht van de Kwetsbaarheid 
Kwetsbaar durven zijn is de poort openen naar jouw ziel. Via intuïtief opstellingswerk duiken we in thema’s die naar de oppervlakte mogen komen om doorvoeld te worden. Zo leer je schepper te worden van je leven, je eigen keuzes te maken vanuit je intuïtie. Intuïtief te leven. 
 

Kracht van de Kwaadheid
Kwaadheid is een kracht, een energie. Niet te verwarren met agressie. We leren het verschil kennen en hoe dit aanvoelt in jouw lichaam. De kracht van kwaadheid helpt om grenzen te stellen en krachtig in jouw eigen centrum te (blijven) staan. Het is een enorm sterke energie om uit te reiken en jouw diepste verlangens uit te sturen in de kosmos. 
 

Kracht van de Kindsheid
De echte puurheid zien we in de ogen van een pasgeboren kind. Het contact met jouw innerlijk kind helpt om nog krachtiger in het leven te staan. Vreugde, joy, speelsheid brengt ons gemakkelijk in een hogere frequentie om ons te openen voor het contact met de zielenwereld. Spelen vraagt ook een soort van loslaten en overgave. Overgave betekent dat je iets niet langer vasthoudt of controleert, maar nodigt jou uit om in het volle vertrouwen te stappen dat de Bron jou draagt. 
 

Kracht van de Kunst
Creativiteit en de schoonheid van kunst kunnen ons in diepe ontroering en beweging brengen, van binnenuit. Het is een pure expressievorm en helpt om ons om in een zijnsstaat te komen. In flow. In deze modus is het heel gemakkelijk om de verbinding te voelen met het geheel en ons één te voelen. 
 

Kracht van de Kosmos
De kosmos bevat zoveel waardevolle informatie. Deze informatie komt naar ons via energie, intuïtief weten, plotse ingevingen, … Dit is de zielenwereld die ons probeert te helpen in het aardse leven. Hiermee contact maken en leren samenwerken, zorgt ervoor om meer verbonden in het leven te staan. We gebruiken hiervoor ook engelenkaarten en manieren van pendelen
 

Kracht van de Koestering
Dien jezelf, dan dien je de wereld. Onszelf koesteren, ons lichaam, de aardse realiteit hier is even belangrijk als het contact met de zielenwereld. Het leven vanuit je centrum bestaat eruit om beiden met elkaar te verbinden. Moeder Aarde en Vader Hemel. En in deze hele zoektocht zacht te blijven voor onszelf, we zijn tenslotte allemaal student van het leven.

Talentvolle Team

Kristien Maus

Begeleidende Bezielster

"Mijn missie is om mensen te helpen groeien via hoop en heling van verlieservaring en rouwen naar een leven vol verbinding en vertrouwen"

Dankzij het doorleven van een burn-out en een pittig rouwproces heeft Kristien haar gave mogen ontwikkelen om in contact te staan met de zielenwereld en de aarde

“The in between” is nu haar favoriete plek geworden, waar ze zowel de verbinding met het aardse, het lichaam, de realiteit hier ervaart en ook de connectie met de (overleden) zielen en gidsen. Haar opleiding en ervaring in de psychiatrie als dans-en bewegingstherapeute zorgen voor een onderbouwd kader waarbinnen ze mensen kan begeleiden. De kennis rond het lichaamsbewustzijn zorgt ervoor dat ze mensen goed kan aanvoelen en kan helpen om via het lichaam de verbinding met henzelf te versterken. 

Daarnaast schrijft en deelt ze ook heel graag haar verhalen. Zo bracht ze reeds haar burn-out verhaal in een solo voorstelling moeTD, de moeD ervoor te kiezen dat niets meer moeT. En brengt ze binnenkort haar eerste dichtbundel ‘Rauwe Rouw’ uit. 

Laura Verhulst

Magische Maaltijd maakster 

Maaltijden worden voorzien door de fantastische Laura, oprichtster van Madam Bakster. Ze ging zelf door een intens rouwtraject en is een fervent ambassadrice van kwetsbaarheid. 

Ze zal overheerlijke, guiltfree en veggie maaltijden voorzien die ons verwarmen doorheen de dag. Zo zal ze ons dankzij haar magie in de keuken ondersteunen op onze weg naar diepe transformatie.

Steven Van Brussel

Heerlijke Helper

Assistentie in de keuken en voor de praktische zaken, met wie weet hier en daar wat live muziek, wordt voorzien door Steven. Hij is een accordeonist in hart en nieren, heeft een enorm groot hart voor alles wat ten goede komt van het milieu en duurzaamheid en ontwikkelde een verse passie voor vegan eten

Let's get practical!

 

Wanneer:
Maandag 29 mei 2023 om 18u

tot

vrijdag 2 juni 2023 tot 10u30.
 

Waar:
In het prachtige ecohuisje in de Ardennen, België 
https://www.ecohuisje.be/

Boda
Rideu 18
6941 Heyd - Durbuy


Waarde van deze diepgaande investering in jezelf:

960 euro 

Inbegrepen:

 • 21% btw (betaling via factuur kan) In termijnen betalen kan ook, zet dit er dan bij in jouw mailtje. 
 • 4 overnachtingen in een tweepersoonskamer 
 • Overheerlijke veggie en guiltfree maaltijden en tussendoortjes (op maandag een avondmaal, en op vrijdag een uitgebreid ontbijt). 
 • Full time diepgaande transformatie begeleiding 
 • Verhalenavond
 • Hele waardevolle cadeautjes die ik graag nog als verrassing houd (but you will love them!)

  Dankzij Kristien is één van mijn grootste vragen in mijn leven beantwoord, dankjewel. 

  Ik heb heel mijn leven het gevoel gehad dat mijn vader ver weg was, sinds hij is overleden.
  Nu, dankzij de sessie bij Kristien, heb ik het gevoel dat hij voor altijd heel dichtbij is. 

  Na een familieopstelling bij Kristien viel dit me op:
  Mijn relatie met mijn papa is nog nooit zo goed geweest als nu en zelfs papa merkt een verschil tussen zijn vader en hem (ook al gelooft hij er zogezegd helemaal niets van).

  Je bent zo'n prachtige persoon met kei veel talent! Dankjewel

  Ondanks dat we een ander pad bewandelden dan wat er gepland stond, heeft dit mij nogmaals zo in de overgave gebracht op het moment zelf en nog zoveel meer nu, ook achteraf nog.
  Weinigen kunnen, durven, willen dat diepere stukje mee bewandelen en dat was helemaal wat ik nodig had.
  Jij voelde het zo haarfijn aan.

  En de shift is er. Waw. Dankje voor wat je deed en wie je bent.