Zie mij / Zie ons

Zie mij

Je kan bij mij terecht voor een individuele sessie "Zie mij" waar je wordt gezien door mij. We kijken samen naar wat jouw ziel jou wilt vertellen. Waar er meer inzicht mag komen in een bepaalde situatie, hoe je meer in contact kan komen met jezelf, welke familiebanden je nog tegenhouden om je licht te schijnen, wat je kan helpen om uit een burn-out te geraken, hoe je kan omgaan met rouw,...

Ik werk het liefst holistisch, wat inhoudt dat ik zowel op energetisch, lichamelijk als psychisch vlak werk, en al deze aspecten probeer te verbinden met elkaar.
Het kan dus zijn dat we ook iets in beweging/dans doen, gezien mijn danstherapeutische achtergrond. En ik probeer alles ook op zo'n manier te vertalen dat ook je rationele brein het kan volgen ;)

Meestal starten we de sessie met een korte grondingsofening, nadien voel ik energetisch in op jouw energie, kijken we samen dieper naar een bepaalde situatie waar je ziel tegenaan loopt en dan kan het zijn dat we concreet aan de slag gaan met bepaalde tools. Soms leg ik hier kaarten bij om nog meer duidelijkheid te krijgen over een bepaalde situatie of gebruik ik mijn pendel. 


Wordt gezien door Kristien
 

Zie ons

Je kan ook bij mij terecht voor een individuele sessie "Zie Ons" waar ik zowel contact maak met jouw ziel als met een overleden dierbare. We nodigen de ziel uit en creëren ruimte zodat je vragen kan stellen of boodschappen kan ontvangen. 

Ook kan er een familieopstelling plaatsvinden waar we meerdere zielen uitnodigen (kan ook van mensen die nog leven), om te kijken welke familiepatronen er zijn en of we die al dan niet kunnen transformeren. 

Ook hier werk ik het liefst holistisch. En kijk ik dus naar alle aspecten die aanwezig zijn. Er wordt ook eerst contact gemaakt met jouw ziel, om te kijken of het echt aan de orde is voor jou om op dit moment het contact met andere zielen aan te gaan. En of de zielen wel willen doorkomen. De ruimte wordt steeds energetisch goed beschermd door mezelf en mijn gidsen, zodat hier met de juiste zorgvuldigheid wordt omgegaan. Laten we het onzichtbare zichtbaar maken 

 

Zie Elkaar

De sessies "Zie Elkaar" zijn de groepssessies.
Ze zijn apart terug te vinden onder alle "Zie(l)sessies" of je kan hieronder op de namen klikken.
Deze zijn: Vertrouw RetraiteVerhalen Vertellen & Vertalen, Verbindende avond