Zie(l)sessies

Bijna iedereen heeft wel al eens te maken gehad met een verlieservaring (jezelf verliezen, een ander, je werk dmv een burn-out, je woonst, ...) en rouwen (al durven we dat soms te weinig echt toe te laten). En ik vind het fantastisch om mensen hierin te begeleiden om van daaruit een weg te vinden naar een leven vol verbinding (met jezelf, met de ander) en vertrouwen (in jezelf, in de ander, in het leven). 

Uit eigen ervaring weet ik dat veel draait om 'gezien worden'. Gezien worden in je verdriet, angst, blijheid, vreugde,... in alle emoties die er zijn. Zoals ik ook zeg:

"Embracing all emotions kept inside, is releasing the light". 

Soms is het nodig om even dieper te graven door alle donkerte heen, om dan de lichtheid terug te vinden. Om alle emoties te durven zien. Dat ze er écht mogen zijn, helemaal. We durven al eens weglopen van de moeilijkere emoties, we willen dat het rouwen zo snel mogelijk voorbij is. Maar juist daar ligt ook onze bron van lichtheid. Als we daar juist durven bij stilstaan, durven naar kijken, dan ontdekken we een schat aan (zelf)waarde en creatiekracht. Dan kan jouw ziel écht leven in verbinding met je lichaam en je hoofd.

 

 

Zie mij

We kijken samen naar wat jouw ziel jou wilt vertellen. Waar er meer inzicht mag komen in een bepaalde situatie, hoe je meer in contact kan komen met jezelf, welke familiebanden je nog tegenhouden om je licht te schijnen, wat je kan helpen om uit een burn-out te geraken, hoe je kan omgaan met rouw,...

Zie ons

Hier maken we contact met jouw ziel als ook met een overleden dierbare. We nodigen de ziel uit en creëren ruimte zodat je vragen kan stellen of boodschappen kan ontvangen. 

Ook kan er een familieopstelling plaatsvinden waar we meerdere zielen uitnodigen (kan ook van mensen die nog leven), om te kijken welke familiepatronen er zijn en of we die al dan niet kunnen transformeren. 

Zie elkaar

In een groep kunnen we ook veel leren van elkaar. 

De groepssessies die ik aanbied, vind je terug in de kalender. 

Met als kers op de taart het Vertrouw Retraite. 

Zie Elkaar

De sessies "Zie Elkaar" zijn de groepssessies.
Ze zijn apart terug te vinden onder alle "Zie(l)sessies" of je kan hieronder op de namen klikken.
Deze zijn: Vertrouw Retraite, Verhalen Vertellen & Vertalen, Verbindende avonden

Telefoon
0498 26 61 90
E-mail
hallo@kristienmaus.be
Privacy
Follow me on
All pictures are made by VTF or Nimsa Photography